ZWIFT – WORKPLACE

Zwift provide immersive virtual world cycle training systems and required a London base to house their UK team.

The ground floor caters for the guest reception, meeting rooms and a gym area where VIP guests can play Zwift in a tech enabled and fully immersive experiential room complete with colour changing lighting and surround sound for enhanced 'Zwifting'.

Complemented by changing rooms, showers and locker facilities, this area is more reminiscent of a private members gym than a typical workspace and serves as a reminder that the Zwift brand is firmly rooted in sport and fitness.

To the rear of the ground floor is the more private 'back of house' section. Here, design and engineering labs furnished with the latest tools and equipment enable the team to work on R&D projects away from prying eyes.

The first floor takes the form of a more conventional style office and benefits from an abundance of natural light courtesy of the windows to three aspects.

EM Tecnica designed all of the MEP services working with Counterfeit Studio and project manager Smart Jones to produce a coordinated successful design solution.

LOCATION

Pimlico, London

ARCHITECT/DESIGNER

  • Counterfeit Studios

PROJECT MANAGER

  • Smart Jones
BACK TO WORKPLACE